Gde je sada manekenka koja je ušla u Ginisovu knjigu kao žena sa najdužim nogama na svetu FOTO

Izvor: B92, 04.Feb.2023, 15:28

Gde je sada manekenka koja je ušla u Ginisovu knjigu kao žena sa najdužim nogama na svetu FOTO

Adrijana Sklenaržikova (51) je slovačka menekenka i glumica koja je značajan trag ostavila na modnim pistama toko devedesetih godina 20. veka.

Njen zaštitni znak su bile duge noge, a svojevremeno (1998) držala je Ginisov rekord za manekenku sa najdužim nogama na svetu. Njene noge (od kukova do peta) iznose 125 cm.

Radila je za prestižne modne kuće, a bila je i model Victoria's Secreta.

Bila je udata za francuskog fudbalera Kristijana Karembea >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od 1998. do 2011., a od 2004. do 2022. bila je u braku sa jermenskim preduzetnikom Aramom Oranijanom.

Ono što možemo da primetimo jeste da manekenka i dalje aktivno radi, te je možemo da vidimo u editorijalima za prestižne modne magazine.

Slike pogledajte OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.