Frančesko Toti bez zadrške o ženinim aferama: Nije imala jednog ljubavnika, nego više njih

Izvor: B92, 03.Avg.2023, 08:08

Frančesko Toti bez zadrške o ženinim aferama: "Nije imala jednog ljubavnika, nego više njih"

Čuveni bivši italijanski reprezentativac Frančesko Toti otkrio je neke od srceparajućih detalja iz svog privatnog života.

Slavni, bivši reprezentativac Italije, koji je celu karijeru proveo u Rimu, bio je 17 godina u braku sa italijanskom glumicom i manekenkom Ilari Blazi. Sada je otkrio kako je došlo do razvoda i koji su razlozi za to.

"Zbog korona virusa sam ostao bez oca, a supruga nije bila sa mnom. Proverio sam njen mobilni, što inače nisam radio do tada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i našao poruke. Nisam mogao više da spavam, ništa nije bilo isto", priznao je Italijan.

Sa bivšom suprugom ima troje dece - Šanel, Kristijana i Izabel. U međuvremenu, Blasi je počela da izlazi sa nemačkim biznismenom Bastijanom Mulerom.

"Moja supruga, kada mi je bila najpotrebnija, nije bila tu. Do mene su dopirale glasine 'Slušaj, Ilari ima drugog'. Zapravo, imala je više od jednog. Nikada to nismo uradili jedno drugom za 20 godina, i onda sam počeo da dobijam upozorenja od raznih ljudi kojima verujem. Jednom sam pogledao njen mobilni telefon i video poruku od posrednika između Ilari i treće osobe. Piše 'Vidimo se u hotelu'", objasnio je Toti.

Nakon razvoda, ušao je u ljubavnu vezu sa Noemi Boki, a pojasnio je da nikada nije prevario bivšu suprugu.

"Bilo je dosta glasina da se varamo, ali nismo. Sad ću da vam dokažem. Činjenica je da sam pao u depresiju... Pravio sam se da je sve u redu, ali to nisam bio ja. Izašao sam iz toga zahvaljujući Noemi."

Toti je jedan od najvećih italijanskih fudbalera svih vremena. Sa Azurima je 2006. postao prvak sveta, a celu karijeru od 1993. do 2017. proveo je u Rimu, gde je bio i šampion Serije A.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.