Er Srbija među najbezbednijim aviokompanijama u regionu

Izvor: Radio 021, 15.Jan.2015, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Er Srbija među najbezbednijim aviokompanijama u regionu

Avio-kompanija Er Srbija svrstana je među najbezbednije prevoznike u regionu, prema oceni međunarodno priznatog sajta Erlajn Rejtings.

Sajt Erlajn Rejtings dao je Er Srbiji šest zvezdica za kategoriju bezbednost i time je uvrstio među najbezbednije avio-kompanije u regionu, saopštio je domaći avio-prevoznik i naveo da je Er Srbija dobila i pet zvezdica za ponudu proizvoda, što je takođe najviša ocena u regionu.

Er Srbija je popravila i unapredila kriterijum posmatranja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i prvi put je sa statusa "Regional Carrier" (regionalni avio-prevoznik) prešala na status "Full-service Carrier" (avio-kompanija koja pruža pun dijapazon usluga).

Sistem ocenjivanja Erlajn rejtings uzima u obzir brojne faktore, počev od rezultata provera regulatornih tela u avio-industriji i vodećih sektorskih udruženja, uključujući kontrole vladinih organizacija, kao i dokumenta samih avio-kompanija.

Internet sajt Erlajn Rejtings osnovan je kako bi na jednom mestu pružio sve značajne informacije koje se odnose na avio-kompanije. Osnovao ga je tim urednika iz oblasti avijacije koji su detaljno istražili gotovo svaku avio-kompaniju na svetu. Njihov sistem ocenjivanja bezbednosti rangira avio-kompanije po sistemu dodeljivanja od jedne do sedam zvezdica, gde sedam predstavlja najvišu ocenu. Internet portal trenutno procenjuje bezbednost 449 kompanija.

Pored toga, više od 230 aviokompanija koje prevoze više od 99 procenata putnika se takođe procenjuje kroz proizvod koji pružaju, sa različitim sistemom ocenjivanja koji se primenjuje u tri kategorije: "Low-cost Carriers" (niskotarifne avio-kompanije), "Regional Carrier" (regionalni avio-prevoznik) i "Full-service carrier" (avioprevoznik koji pruža pun dijapazon usluga).

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.