Endru Tejt iznenadio fanove: Oduzeli su mi automobile, a onda sam kupio 10 novih Bugatija VIDEO

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 08:06

Endru Tejt iznenadio fanove: "Oduzeli su mi automobile, a onda sam kupio 10 novih Bugatija" VIDEO

Kontroverzni influenser Endru Tejt, koji je pušten iz rumunskog zatvora i nalazi se u kućnom pritvoru, na društvenim je mrežama objavio video koji je postao viralan. U videu objašnjava kako je "kupio još 10 Bugatija", nakon što mu je policija zaplijenila luksuzne automobile.

10 novih "Bugatija"

"Uzeli su mi sve moje automobile pa sam kupio 10 novih Bugatija", rekao je i zatim otkrio kako je zapravo reč o električnim trotinetima sa Bugatijevim logom. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Vidimo se na sledećom pretresu kuće", rekao je i zatim demonstrirao vožnju u svom novom "Bugatiju". Snimak je prikupio četiri miliona pregleda, a tviteraši ne prestaju da komentarišu njegovu šalu.

"Urnebesno", "Opaki Bugatiji " i "Barem ti nisu uzeli smisao za humor ", neki su od komentara tviteraša, prenosi index.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.