Emisija Želim da ti kažem premijerno od ponedeljka na B92 VIDEO

Izvor: B92, 08.Okt.2023, 16:24

Emisija "Želim da ti kažem" premijerno od ponedeljka na B92 VIDEO

Emisija "Želim da ti kažem" premijerno će biti emitovana u 10.30 u ponedeljak 9. oktobra.

Reč je o klažnom programu koji se uživo emituje iz studija "devesetdvojke", a koju će voditi Teodora Todorović i Marina Kotevski. Emisija će svakog dana imati glavnu temu koju će voditeljke obrađivati uz pomoć gostiju u studiju iz nešto drugačijeg ugla, ali i pokušati da na određenu temu pokriju sve uglove i sa svojim gostima svaki od njih prokomentarišu.

 Bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da su u pitanju aktuelne teme, simbolika, društveni fenomeni o kojima treba pričati, Teodora i Marina su tu da za gledaoce temu predstave na najbolji način. "Želim da ti kažem" emitovaće se u terminu 10.30 svakog radnog dana na televiziji B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.