Emili Ratajkovski na udaru kritika: Pokazala gole grudi da bi smirila rulju FOTO

Izvor: B92, 30.Nov.2023, 16:13

Emili Ratajkovski na udaru kritika: Pokazala gole grudi da bi smirila rulju FOTO

Manekenka Emili Ratajkovski nedavno je pozirala za magazin "Le Monde", a o naslovnici trenutno bruji svet...

Na jednoj od fotografija koje je objavila na Instagramu Emili nosi farmerice namenje plus-sajz modelima. Ovo je bio dovoljan razlog da pokrene lavinu kritika, jer većina smatra da je manekenka ovim postpukom pokušala da ponizi ljude koje nemaju manekenske proporcije.

"Kakva čudna fotografija. Napisali ste knjigu o imidžu tela. Bizarno", glasi jedan od komentara, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a sličnih je na stotinu.

Oglasila se i plus-sajz manekenka Tesi Holidej koja je bila dirktna sa svojom kritikom.

"Ako možeš da vratiš te farmerice gde si ih našla. Meni su potrebne", dodala je ona.

Ubrzo nakon toga, jedna od najtraženijih manekenki današnjice je objavila skoro nagu fotografiju sa seta australijskog izdanja "Voga".

Pokazala je gole grudi, međutim, ni one nisu smirile bes mnogobrojnih korsnika društvenih mreža...

"Da li stvarno misliš da ako ignorišeš problem da će on da nestane", "Presmešna si i jadna", samo su neki od komentara...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.