Elton Džon pušten na kućno lečenje nakon što je hospitalizovan

Izvor: B92, 29.Avg.2023, 15:29

Elton Džon pušten na kućno lečenje nakon što je hospitalizovan

Elton Džon je hospitalizovan u nedelju nakon što je pao u svojoj vili u Nici.

Muzička legenda Elton Džon (76) prebačen je na ortopedsko odeljenje bolničkog centra Princeza Grejs u ​​Monaku, gde je pregledan.

Predstavnik za medije potvrdio je za "Mejl onlajn“ da je otpušten iz bolnice u ponedeljak ujutro i da se sada vratio kući "dobrog zdravlja“.

U saopštenju su rekli: “Možemo da potvrdimo da je posle jučerašnjeg pada u svom domu na jugu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Francuske, Elton posetio lokalnu bolnicu kao meru predostrožnosti“.

“Nakon pregleda, jutros je odmah otpušten i sada se vratio kući i dobrog je zdravlja.”

Elton je proveo leto u Francuskoj sa svojim suprugom Dejvidom Furnišem i njihova dva sina nakon što je pre dva meseca završio svoju turneju "Farevell Fellov Brick Road“.

Poslednji put je viđen kako uživa opušteno na svojoj superjahti sa mnoštvom prijatelja u Sen Tropeu 22. avgusta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.