Džordž Kluni prodaje velelepno imanje na jezeru u Italiji, za neverovatnih 107 miliona dolara FOTO

Izvor: B92, 09.Sep.2023, 13:28

Džordž Kluni prodaje velelepno imanje na jezeru u Italiji, za neverovatnih 107 miliona dolara FOTO

Najpopularnije jezero u Italiji dospelo je na naslovne strane svetskih časopisa kada su holivudska zvezda, glumac džordž Kluni i njegova supruga Amal odlučili da tamo razmene svoje venčane zavete

Ova romantična lokacija je vekovima bila destinacija za putnike, a idealna je i za umetničke duše koje na toj lokaciji nalaze neiscrpnu inspiraciju. Džordž Kluni tamo ima prelepu vilu sa direktnim pristupom jezeru gde je često provodio više vremena nego u SAD-u.

Već >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neko vreme kruže glasine da Kluni prodaje imanje na jezeru Komo, a za to traži 100 miliona evra. Glasine o prodaji datiraju još od 2010. godine, kada je navodno razmišljao o prodaji zbog pažnje paparaca koju je privlačio na to područje, ali i zbog svoje tadašnje ljubavi, Italijanke Elizabete Kanalis, koja je želela da svoje slobodno vreme provodi na svojoj rodnoj Sardiniji.

Ovoga puta izgleda da je dobio i više nego dobru ponudu o kojoj razmišlja, a reč je o 107 miliona dolara koje mu je ponuđeno za imanje. Glumac poseduje ogromnu oblast koju čine Vila Oleandra, Vila Margerita i dve kuće iza njih.

Zatim su se iste glasine ponovo pojavile 2015. godine, manje od godinu dana nakon njegovog venčanja sa advokaticom Amal.

"Džordž voli ovo područje i ljude koji tamo žive, ali je svestan pažnje koju dobija kada je tamo. Dobio je veliku ponudu za vilu o kojoj razmišlja, a kupio bi još jednu, manje pristupačnu nekretninu u drugom delu Italije“, rekao je tada izvor za Page Six.

Klunijevi su 2021. godine kupili imanje Domaine du Canadel u Francuskoj, a Amal navodno više voli da ide tamo. U međuvremenu, Džordž i Amal izgleda uživaju u imanju dok još imaju ključeve italijanske vile. Tamo su primećeni kako tokom leta izlaze u nekoliko restorana u okolini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.