Dženifer Garner surovo iskrena: Bila sam užasna majka

Izvor: B92, 11.Maj.2023, 08:02

Dženifer Garner surovo iskrena: "Bila sam užasna majka"

Američka glumica Dženifer Garner često u javnosti govori o lepoti i izazovima majčinstva, ali, kako objašnjava, nije ni slutila koliko će zaštitnički biti prema svom najstarijem detetu.

Kako je otkrila u intervjuu za magazin Allure, kada je tek rodila svoju prvu ćerku Vajolet, ponašala se užasno prema svima oko sebe.

"Bila sam užasna kao nova majka, prava noćna mora za sve oko mene. Previše sam je štitila, a to je uticalo na sve oko nas\'\', priznala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je glumica koja pored Vajolet ima i 14-godišnju Serafinu i 11-godišnjeg Semjuela. Glumica je odmah podelila nekoliko saveta za sve roditelje koji prolaze kroz iste izazove.

"Kakvi god da ste roditelji, vaša deca će zaista razumeti ko su i šta su kada budu starija, a takođe će najverovatnije gravitirati ka lepom. Imam puno poverenja u svoju decu. Ne sviđa mi se uvek njihovo ponašanje, ali to je normalno“, otkrila je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.