Džared Leto na Met Gali u kostimu mačke Karla Lagerfelda FOTO

Izvor: B92, 02.Maj.2023, 09:02

Džared Leto na Met Gali u kostimu mačke Karla Lagerfelda FOTO

Održana je ovogodišnja Met Gala, najprestižnija modna manifestacija na svetu, a holivudski glumac privukao je najveću pažnju svojim stalingom, da ne kažemo kostimom.

Ove godine, Met Gala je bila posvećena preminulom nemačkom dizajneru Karlu Lagerfeldu. Kao i prethodnih godina, i ove godine crveni tepih njujorškog Metropoliten muzeja bio je preplavljen raskošnim haljinama koje se gotovo nigde drugde ne mogu videti, a posebnu pažnju privukao je Džared Leto, koji se obukao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u kostim mačke, koja neodoljivo podseća na ljubimca pokojnog dizajnera.

Inače, iako su mnogi mislili da će se mačka pokojnog Karla Lagerfeldu pojaviti na Met Gali, to se nije desilo.

"Hvala svima, mojim obožavateljima, ljubiteljima životinja i tatinim obožavateljima. Svi ste pokazali bezuvjetnu podršku. Mnogi su željeli da prošećem na crvenom tepihu ovogodišnje Met Gale u znak podrške mojem tati, ali radije sam ostala kod kuće u miru i udobnosti. Jako smo dirnuti što je ovaj dan bio posvećen njemu. S ljubavlju, Choupette", objavljeno je na službenoj Instagram stranici Lagerfeldove ljubimice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Salma Hajek u crvenoj haljini od čipke i lateksa je živa vatra FOTO

Izvor: B92, 02.Maj.2023

A ko bi drugi na Met Gali pombrao komplimente za najatraktivniju ženu nego Salma...Sinoć je održana prestižna modna manifestacija Met Gala u Njujorku posvećena dizajeru Karlu Lagerfildu pod nazivom Karl Lagerfeld: A Line of Beauty...Među zvanicama našla se i zvezda koju svi volimo, Salma Hajek...

Nastavak na B92...

Najupečatljivije kreacije sa Met Gale koje su obeležile poslednju deceniju

Izvor: Lepota i zdravlje, 02.Maj.2023

Svakoga prvog ponedeljka u maju, modni svet usmeren je samo ka jednom: Met Gala večeri! Ovo su najlepše kreacije koje su se pojavile na Met Gali u poslednjoj deceniji Met Gala nije samo dobrotvorni bal usmeren na prikupljanje sredstava za rad Instituta za kostime Metropoliten muzeja u Nju Jorku, on...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.