Doživela blam, a nije ni kriva: Kakav je to zvuk ispustila Tejlor Svift?

Izvor: B92, 01.Sep.2015, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doživela blam, a nije ni kriva: Kakav je to zvuk ispustila Tejlor Svift?

Pop pevačica Tejlor Svift doživela je veoma neprijatnu situaciju na dodeli MTV VMA nagrada, a sada joj se smeje ceo internet.

Dok je pevačica sa mikrofonom u ruci najavljivala svoj novi spot za pesmu “Wildest Dreams“ okružena svojim prijateljicama u jednom trenutku se sagnula i začuo se neobičan zvuk.

Iako niko ko se našao u kadru nije odreagovao, gledaoci su primetili ovaj trenutak, pa je nastalo pravo ludilo na društvenim mrežama – da je pevačica “pustila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << goluba“ ili je to neki drugi zvuk?

Dotle je došlo da se oglasio portparol televizije MTV:

“MTV potvrđuje da je zvuk koji se čuo dok je Tejlor Svift predstavljala svoj spot bio izolovan na mikrofon produkcije. Ne postoje apsolutno nikakve šanse da je taj zvuk napravila Tejlor niti bilo ko drugi iz njuene okoline jer mikrofoni ne prenose ambijentalne zvukove“, objasnili su iz produkcije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.