Dopala mu se devojka na utakmici, navijači joj preneli njegov telefon da upiše broj VIDEO

Izvor: B92, 28.Apr.2023, 22:20

Dopala mu se devojka na utakmici, navijači joj preneli njegov telefon da upiše broj VIDEO

Zamislite da sedite u gomili na tribinama i gledate kako vaš omiljeni tim igra bejzbol, a onda odjednom vidite osobu svojih snova i znate da morate da je upoznate.

Upravo to se nedavno dogodilo jednom mladiću na utakmici Čikago Kabsa.

Na tribinama je video devojku koja mu se jako dopala i želela je da dođe do nje. I našao je način. Dodao joj je svoj telefon kroz gomilu. Kada je uređaj konačno stigao do devojke, ona se glasno nasmejala, unela svoj broj i vratila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mobilni telefon mladiću.

Video se ubrzo proširio društvenim mrežama i postao hit.

"Kako je ovo slatko. Jednog dana će reći svojoj deci - ovako sam upoznao tvoju majku", "Odmah joj je dao mobilni telefon sa otključanim ekranom. O, to je ljubav", "Ovo je tako romantično", "Prelepo. Baš me interesuje kako će proći njihov prvi izlazak", "Gledala sam snimak sto puta i ponovo ga gledam. Tako divno", pišu ljudi u komentarima.

U komentarima se javila i devojka s tribina kojoj je mladić preko gomile poslao svoj telefon.

"Zdravo prijatelji. Ovo sam ja na snimku i mogu da potvrdim da sam slobodna", napisala je devojka po imenu Olivija Marino. Neki su kasnije pisali da su Olivija i mladić dogovorili prvi sastanak i da su jedva čekali da saznaju detalje.

"Svi ste pozvani na svadbu", našalila se Olivija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.