Dokaz života u 21.02

Izvor: B92, 16.Nov.2012, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dokaz života" u 21.02

Večeras bioskop 92 prikazuje film „Dokaz života“ u kom glavne uloge igraju holivudske zvezde Meg Rajan i Rasel Krou.

Priča prati američkog inženjera na radu u Južnoj Americi Pitera Boumana, koga kidnapuje grupa gerilaca, tražeći za njegov otkup tri miliona dolara. Piterova žena Elis, traži pomoć od muževljevog šefa i kompanije za osiguranje, ali je svi odbijaju.

Međutim, ona ne odustaje od potrage i odlučuje da sama krene u akciju spasavanja. Shvata >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je to težak poduhvat i da ne može da nastavi bez pomoći. Angažuje eksperta za kidnapovanja i otkupe, Terija Torna, Australijanca sa devetogodišnjim iskustvom u sličnim akcijama. Njih dvoje kreću u misiju spasavanja, ali se usput i zaljube jedno u drugo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.