Roki 3 večeras u 21.02

Izvor: B92, 15.Nov.2012, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Roki 3" večeras u 21.02

Večeras na repertoaru bioskopa 92 možete da gledate Silvestera Stalonea u trećem delu sage o legendarnom Rokiju Balboi.

Ovoga puta priča prati Rokija, koji, nakon što je pobedio Apola Krida i postao prvak u teškoj kategoriji, uživa u lagodnom životu zvezde i američkog idola. Veruje da se dovoljno dokazao i da mu je vreme za zasluženu penziju.

Međutim, pojavljuje se mlada nada Klaber Lang, koji traži >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << priliku da se bori sa Rokijem. Prvak ne odbija izazov, ali povratak u ring neće biti jednostavan, kao što se činilo.

Karl Viters, glumac koji igra Apola Krida, izjavio je da mu je "Roki 3" omiljeni deo franšize, jer je u njemu Apolo prikazan kao dobar čovek.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Dokaz života" u 21.02

Izvor: B92, 16.Nov.2012, 11:09

Večeras bioskop 92 prikazuje film „Dokaz života“ u kom glavne uloge igraju holivudske zvezde Meg Rajan i Rasel Krou...Priča prati američkog inženjera na radu u Južnoj Americi Pitera Boumana, koga kidnapuje grupa gerilaca, tražeći za njegov otkup tri miliona dolara. Piterova žena Elis, traži...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.