Dočekali kraj u drugačijem raspoloženju: Na sahrani poslužili tortu s marihuanom

Izvor: B92, 30.Okt.2019, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dočekali kraj u "drugačijem" raspoloženju: Na sahrani poslužili tortu s marihuanom

Jedna sahrana na istoku Nemačke završena je nenamerno u drugačijem raspoloženju, kada je ožalošćenima greškom poslužena torta u kojoj je bila marihuana.

Kako se navodi u saopštenju nemačke policija u Rostoku, nakon sahrane prisutni su se okupili u jednom restoranu u Vitagenu kako bi se poslužili kafom i tortom, što je običaj nakon sahrane u toj zemlji, ali nakon što su pojeli tortu, 13 osoba je osetilo mučninu i vrtoglavicu i potražilo lekarsku pomoć, prenosi AP.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Istraga je pokazala da je zaposlena u restoranu, zadužena za kolače, zamolio 18-godišnju ćerku da ih ispeče, ali je greškom iz frižidera uzela pogrešnu tortu i poslužila je na sahrani.

Ona je greškom uzela tortu sa marihuanom, napravljenu za jednu drugu priliku. Policija je navela da je 18-godišnja devojka pod istragom. Navodi se i da se incident dogodio u avgustu, ali da je iz obzira prema ožalošćenima tek sada objavljen.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.