Điđi Hadid ponovo javno osuđuje Izrael: Da nije zlobno i uznemirujuće, bilo bi smešno FOTO

Izvor: B92, 25.Nov.2023, 11:08

Điđi Hadid ponovo javno osuđuje Izrael: "Da nije zlobno i uznemirujuće, bilo bi smešno" FOTO

Model Điđi Hadid, čiji je otac palestinskog porekla, Mohamed, ponovo je progovorila na Instagramu nakon što ju je izraelska vlada napala na društvenim mrežama.

"Izrael svakog Palestinca vidi kao 'teroriste', svaku osobu koja podržava palestinska prava kao 'antisemita' i svakog Jevrejina koji se protivi vladinim akcijama kao 'samomrzca' - čak im govore da se odreknu judaizma. Dakle, svi lažu i svi greše osim Izraela? Da nije tako zlobno i uznemirujuće, bilo bi smešno", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napisala je 28-godišnja Điđi na Instagramu i ovom objavom podigla buru na mrežama.

Podsetimo, Điđi je izazvala oštre reakcije izraelske vlade nakon što je pre mesec dana najavila napade Hamasa na Izrael.

„Nema ničeg hrabrog u Hamasovom masakru Izraelaca. Osuđivanje Hamasa zbog onoga što jeste (ISIS) nije čin protiv Palestine, a podrška Izraelcima u njihovom pravu protiv varvarskih terorista je prava stvar. Điđi Hadid, jesi li spavala prošle nedelje? Ili je sasvim u redu da zatvarate oči pred klanjem jevrejskih beba u njihovim domovima? Vaše ćutanje je jasno dalo do znanja na šta mislite", napisali su.

Potom su objavili fotografiju krvave dečije sobe i napisali: „Ako ovo ne osuđujete, vaše reči NIŠTA ne znače“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.