Život

Subota, 25.11.2023.

09:42

Điđi Hadid ponovo javno osuđuje Izrael: "Da nije zlobno i uznemirujuće, bilo bi smešno" FOTO

Model Điđi Hadid, čiji je otac palestinskog porekla, Mohamed, ponovo je progovorila na Instagramu nakon što ju je izraelska vlada napala na društvenim mrežama.

Izvor: index.hr

Điđi Hadid ponovo javno osuđuje Izrael:
Foto: Profimedia

"Izrael svakog Palestinca vidi kao 'teroriste', svaku osobu koja podržava palestinska prava kao 'antisemita' i svakog Jevrejina koji se protivi vladinim akcijama kao 'samomrzca' - čak im govore da se odreknu judaizma. Dakle, svi lažu i svi greše osim Izraela? Da nije tako zlobno i uznemirujuće, bilo bi smešno", napisala je 28-godišnja Điđi na Instagramu i ovom objavom podigla buru na mrežama.

Podsetimo, Điđi je izazvala oštre reakcije izraelske vlade nakon što je pre mesec dana najavila napade Hamasa na Izrael.

„Nema ničeg hrabrog u Hamasovom masakru Izraelaca. Osuđivanje Hamasa zbog onoga što jeste (ISIS) nije čin protiv Palestine, a podrška Izraelcima u njihovom pravu protiv varvarskih terorista je prava stvar. Điđi Hadid, jesi li spavala prošle nedelje? Ili je sasvim u redu da zatvarate oči pred klanjem jevrejskih beba u njihovim domovima? Vaše ćutanje je jasno dalo do znanja na šta mislite", napisali su. Potom su objavili fotografiju krvave dečije sobe i napisali: „Ako ovo ne osuđujete, vaše reči NIŠTA ne znače“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: