Dečko Kim Kardašijan gleda na nju kao da je božanstvo - jezivi detalj iz spavaće sobe šokirao fanove

Izvor: B92, 09.Feb.2022, 17:20

Dečko Kim Kardašijan gleda na nju kao da je božanstvo - jezivi detalj iz spavaće sobe šokirao fanove

Veza između komičara Pita Dejvisona i rijaliti zvezde Kim Krdašijan uzima svu pažnju od kad se za nju i pročulo, međutim, novi intervju otkriva neke romantične, ali i jezive detalje veze.

U najnovijem Dejvidsonovom intervjuu, primećeno je da na komodi u njegovoj spavaćoj sobi stoji sveća na temu Kim Kardašijan, što je mnoge fanove ostavilo u šoku.

Zvezda SNL-a Pit Dejvison razgovarao je sa voditeljkom Kej Adams na nedavnom intervjuu za People i rekao kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mu je slava promenila život kao i njegova veza sa Kim Kardašijan.

Tokom intervjua, voditeljka Kej Adams ga je pitala da li je sveća Kardašijanove na njegovoj komodi u pozadini.

Dejvison se okrenuo da pogleda i rekao: "Da, jeste! To je upravo to", uz osmeh. Čini se da molitvena sveća stoji odmah pored onoga što izgleda kao stakleni bong.

Nakon što je ponosno potvrdio da ima sveću Kim K, Dejvison je takođe prvi put nazvao Kim svojom devojkom. Inače, to su Kardašijan sveće koje obožavaoci mogu da kupe na Etsi-u i Amazon-u.

Dejvidsonova molitvena sveća Kim Kardašijan je zaista privukla pažnju fanova, mnogi su ostali u šoku i kasnije tvitovali o tome.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.