Danica i Lazar Ristovski se razvode nakon 42 godine, a ovako je počela njihova ljubavna priča

Izvor: B92, 13.Feb.2022, 22:36

Danica i Lazar Ristovski se razvode nakon 42 godine, a ovako je počela njihova ljubavna priča

Glumački par Danica i Lazar Ristovski potvrdili su da se razvode nakon 42 godine braka.

Ova vest mnoge je šokirala, budući da su važili za jedan od najskladnijih domaćih parova i da je njihova ljubavna priča počela još tokom studentskih dana.

"Upoznali smo se na Akademiji. Bila je to ljubav iz školske klupe. Istina je da je velika lista glumačkih bračnih parova, ali mislim da je taj procenat znatno manji nego, recimo, u svetu doktora. Mada su, na neki način, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i glumci doktori. Za dušu", rekao je jednom prilikom Lazar Ristovski za medije.

Danica i Lazar venčali su se 1980. godine, a njihov brak nikada do sada nije padao u iskušenja.

Kako se pisalo, između ostalog i zbog toga što su se već na početku dogovorili da on može da snima ljubavne scene, a ona ne.

U braku su dobili dva sina, Petra koji je filmski producent i reditelj, i Jovana koji je završio ekonomiju. Starij sin oženjen je glumicom Teodorom Ristovski, dok je mlađi Jovan sa suprugom Ljiljanom prošlog septembra dobio naslednika Bogdana.

Lazar je u šali u intervjuima umeo da kaže da često voli da se odmara u muškom društvu, sa sinovima Jovanom i Petrom, s kojima deli strast prema omiljenom hobiju, jedrenju.

Danica nije krila da se, kad je Lazara srela na FDU na prvoj godini studija, zaljubila u njegov šarm i lepotu.

"Ne postoji univerzalni recept za očuvanje braka jer su u pitanju ljudi različitih karaktera. Bitni su poštovanje i ljubav", istakla je Danica jednom prilikom.

Podsetimo, vest da je braku slavnog para došao krah osvanula je danas, a Lazar Ristovski se tim povodom oglasio.

!Nismo se razišli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca", izjavio je Lazar za magazin "Gloria".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.