Krunisan Čarls III, izlazio na bis, a skandali nisu izostali: Hari je već pobegao? FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 06.Maj.2023, 08:30

Krunisan Čarls III, izlazio na "bis", a skandali nisu izostali: Hari je već pobegao? FOTO/VIDEO

Britanija uzviknula - God save the King

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krunisanje Čarlsa III: kontinuitet, ali i novi početak

Izvor: Deutsche Welle, 06.Maj.2023

Čarls III već osam meseci je kralj, a danas je i krunisan. To je služba za koju se on dugo pripremao i na koju je morao da čeka godinama. Šta je do sada uradio i na šta stavlja akcente?

Nastavak na Deutsche Welle...

Kralj Čarls odvezen u Bakingemsku palatu

Izvor: Danas, 06.Maj.2023

Gomile su danas prvi put videle kralja Čarlsa III, dok su monarh i njegova supruga Kamila odvezeni u Bakingemsku palatu uoči njegovog krunisanja, prenosi CNN.

Nastavak na Danas...

Ovo se danas pita ceo svet: Kako bi izgledalo krunisanje Čarlsa da je princeza Dajana živa?

Izvor: B92, 06.Maj.2023

Danas je krunisanje Čarlsa III, novog britanskog kralja, i njegove supruge, kraljice Kamile. Čarls je najstariji kralj u istoriji Velike Britanije, a njegova supruga verovatno najomraženija kraljica u istoriji monarhije. Dok nadbiskup bude pomazivao novog kralja, internet će bez sumnje biti preplavljen...

Nastavak na B92...

Krunisan kralj Čarls III: Momenti koji su obeležili ceremoniju FOTO

Izvor: B92, 06.Maj.2023

Britanski kralj Čarls III krunisan je danas u Vestminsterskoj opatiji, u simboličnoj ceremoniji koja predstavlja kombinaciju verske službe i slavlja...Ovo su najzanimljiviji momenti ovog istorijskog događaja...Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.