Dabovićeva poručila: Bolje da me mrze zbog onoga što jesam...

Izvor: B92, 17.Maj.2022, 12:01

Dabovićeva poručila: "Bolje da me mrze zbog onoga što jesam..."

Naša bivša reprezentativka Milica Dabović često je aktivna na društvenim mrežama, a poslednjom fotografijom poslala je snažnu poruku.

Milica je na Instagramu objavila svoju fotografiju u plavoj čipkanoj haljini, a od modnih detalja odabrala je običnu narukvicu i lanac. Kako se može primetiti, naša bivša košarkašica je za prilike fotografisanjan nosila jednostavnu šminku, ali i frizuru. I celokupna situacija ne bi privukla toliku pažnju da Milica uz fotografiju nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napisala "Bolje da me mrze zbog onoga što jesam, nego da me vole zbog onoga što nisam". Komentare na pomenutu fotografiju je isključila, što je poprilično, začuđavajuće, jer je Milica na prethodne objave dozvoljavala komentare.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Milica Dabović objavom poslala snažnu poruku

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Maj.2022

Bivša košarkaška reprezentativka Srbije Milica Dabović često je aktivna na društvenim mrežama, a posljednjom fotografijom poslala je snažnu poruku.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.