Čuva mu privatnost i ne želi da otkrije ime sina: Dugo sam čekala na majčinstvo

Izvor: B92, 28.Nov.2018, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuva mu privatnost i ne želi da otkrije ime sina: "Dugo sam čekala na majčinstvo"

Kanadska glumica Rejčel Mekadams postala je majka u 39. godini.

Glumica koju pamtimo iz filma "Beležnica“ i kao bivšu devojku glumca Rajana Goslinga nije javno govorila o trudnoći niti se oglašavala otkako je na svet donela sina kojeg je dobila sa dečkom Džejmijem Lindenom. Porodila se u aprilu ove godine, a trudnoću je krila od javnosti sedam meseci.

Ipak, Rejčel je rešila da prekine ćutanje i opisala kako se oseća otkako je postala majka.

"To >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je nešto najlepše što mi se ikada dogodilo“, rekla je glumica za "Sandej tajms" (The Sunday Times).

"Ljudi kažu da kada dobijete dete više nemate svoj život, ali ja sam imala 39 godina i bilo mi je dosta sebe same. Toliko sam bila srećna što sam pažnju usmerila na neku drugu osobu“, priča Rejčel.

"Dugo sam čekala na majčinstvo. Tako se zadesilo. Nisam želela da to uradim dok nisam osetila da je pravo vreme za to“, dodala je Rejčel, koja nije želela da otkriva ime svog sina jer želi da mu sačuva privatnost.

"Otkako sam postala majka najbolje se zabavljam u životu. Sve što se tiče toga me inspiriše i uzbuđuje, pa čak i oni teški dani...“, završila je Mekadamsova.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NE ŽELI da otkrije ime sina: Dugo sam čekala na majčinstvo!

Izvor: Story, 28.Nov.2018

Glumica koju pamtimo iz filma “Beležnica“ i kao bivšu devojku glumca Rajana Goslinga nije javno govorila o trudnoći niti se oglašavala otkako je na svet donela sina kojeg je dobila sa dečkom Džejmijem Lindenom. Porodila se u aprilu ove godine, a trudnoću je krila od javnosti sedam meseci....

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.