Čudni su putevi gospodnji, od palačinke do telefonskog stuba

Izvor: B92, 25.Avg.2017, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Čudni su putevi gospodnji", od palačinke do telefonskog stuba

Izreka "Čudni su putevi gospodnji" može se, relativno često čuti u skoro svim delovima sveta. I verovatno da su ti "čudni putevi" lik Isusa Hrista dovodili u razne krajeve globusa i činili vidljivima na brojnim predmetima i u mogim situcaijama.

Ovo su neka od najneobičnijih mesta na kojim je mesija pojavljao ne bi li ostavio svoju poruku.

1. Sonogram nerođene bebe

Zak Smit i njegova verenica Ališa Zik, iz Pensilvanije, videli si lik Isusa Hrista >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na ultrazvučnom pregledu, pre nego što je Ališa trebalo da se porodi.

Oni veruju da je Isus nosio odoru i krunu i gledao u njihovu bebu.

2. Stena posle odrona

Na jednom brdu u Kolumbiji, koje se odronilo 2015. godine, pojavilo se ono što su mnogi, koji ga od tada pohode, prepoznali kao lice Gospoda.

3. Izgužvana mokra čarapa

Sara Krejn, iz Kenta u Engleskoj, bila je prilično štokirana kada je jednog dana na vlažnoj izgužvanoj čarapi ugledala njegov lik.

"Misli da je to bio neki znak, samo ne znam čega", rekla je ona za britanski Telegraf te 2011. godine.

4. Pica sa "Isus" prelivom

Fotografija iz australijske picerije "Poš Pica" postala je virlana, zbog lika Isusa koji se navodno prikazao na njihovoj "Pici sa 3 sira".

5. Telefonska bandera

Jedan vozač je na autoputu kod Los Anđelesa primetio Isusa Hrista razapetog na krst. Taj krst je ustvari bila telefonska bandera obrasala puzavicom.

Bez obzira na to, Riki Navare je izjavio da veruje da mu to Bog šalje poruku.

6. Palačinka

Vlasnici restorana na jugu Kalifornije Karen Hendrikson lik Isusa se ukazao na palačinki, i to baš na Veliki petak.

"I baš da se to dogodi na Veliki petak! Iskreno sam ostila da je to čudo božje, a čak ni nisam duboko religiozna osoba", rekla je ona za Ju-Es-Ej Tudej.

7. Poklopac tegle

Jedna žena iz Velsa videla je lik Isusa na poklopcu tegle od namaza od ječma. Ona je, međutim, tada izjavila da je i ranije viđela njegov lik na različitim mestima...

8. Stablo

Jedno delimično posečeno stablo u Argentini postalo je mesto hodčašća kada je lokalono stanovništvo otkrilo lik Isusa na njemu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.