Ćerka slavnog muzičara u toplesu: Skinula se i poslala jaku poruku

Izvor: B92, 21.Okt.2017, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka slavnog muzičara u toplesu: Skinula se i poslala jaku poruku

Ćerka kralja popa Paris Džekson objavila je novu obnaženu fotografiju sa ciljem da njena poruka dopre do što većeg broja ljudi.

Devetnaestogodišnja Paris Džekson objavila je na svom Instagram profilu obnaženu fotografiju.

Ona je pozirala samo u donjem vešu, dok je rukama sakrila svoje grudi, a u prvi plan istakla svoju nesavršenu kožu, sa vidljivim strijama, kao i veliki broj tetovaža.

Ispod fotografije je napisala da se sjajno oseća u svojoj koži, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a mnogobrojni pratioci američke zvezde su joj uputili reči podrške.

Paris je inače zagovornica prirodnog izgleda, te stalno putem medija svojih društvenih mreža šalje poruke u kojima osnažuje žene širom sveta da prihvate svoje telo onako kakvo ono jeste.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ćerka Majkla Džeksona u toplesu: Skinula se i poslala jaku poruku

Izvor: Story, 21.Okt.2017

Ćerka kralja popa Paris Džekson objavila je novu obnaženu fotografiju sa ciljem da njena poruka dopre do što većeg broja ljudi. Devetnaestogodišnja Paris Džekson objavila je na svom Instagram profilu obnaženu fotografiju. A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on Sep 21,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.