Ćerka Čarlija Šina počinje da snima filmove za odrasle: Moram da uradim dve stvari pre toga FOTO

Izvor: B92, 11.Jun.2023, 12:13

Ćerka Čarlija Šina počinje da snima filmove za odrasle: "Moram da uradim dve stvari pre toga" FOTO

Ljubitelji mfilova za odrasle moraće još malo da sačekaju jer je tinejdžerka najavila da prvo mora da se podvrgne trajnoj depilaciji voskom i povećanju grudi.

Ćerka jedne od najseksipilnijih holivudskih glumica, Denise Richards, i jednog od najproblematičnijih glumaca u filmskoj industriji, Čarlija Šina, 19-godišnja Sami Šin, odlučila je da se bavi pornografijom.

Samom najavom izazvala je oduševljenje hiljadu svojih prijatelja na društvenim mrežama koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jedva čekaju da vide njene golišave fotografije iako, budimo iskreni, nije ni na dosadašnjim objavama previše prepuštala mašti.

Najavila je i da će se podvrgnuti operaciji povećanja grudi, koju naziva "moje devojke“, kako bi bile spremne za prikazivanje na platformi OnliFans, a mora na kompletno trajno lasersko uklanjanje dlaka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.