Britni Spirs ponovo zabrinula fanove: Snimala se kako mlatara noževima VIDEO

Izvor: B92, 26.Sep.2023, 17:47

Britni Spirs ponovo zabrinula fanove: Snimala se kako mlatara noževima VIDEO

Njen performans je lajkovalo čak 209.000 ljudi.

Pevačica Britni Spirs ne prestaje da zabrinjava javnost, ponajviše otkako se pre dve godine oslobodila očevog prinudnog starateljstva. Tada je ponovo počela da koristi Instagram i ostale društvene mreže, a na njima skoro svakodnevno objavljuje intrigantan, a ponekad i jeziv sadržaj.

Tako je bilo i ovog puta, kada je objavila snimak na kojem pleše sa noževima. Pop zvezda baratala je noževima u snimku koji je podelila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa svojih 42,1 miliona pratilaca na Instagramu, a pritom je nosila donji deo bikinija i kratki top. Njen performans je lajkovalo 209.000 ljudi.

"Počela sam danas u kuhinji da igram s noževima. Ne brinite, to nisu pravi noževi, uskoro će Noć veštica”, upozorila je šaljivo pevačica u opisu snimka.

Podsetimo, uskoro se očekuje da memoari Britni Spirs ugledaju svetlost dana. Oni će biti objavljeni 24. oktobra, a pevačica je najavila da će u njima biti svi detalji prisilnog starateljstva koje je godinama trpela. Memoari će nositi naziv "The Woman In Me".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.