Bračna idila: Pogledajte prve fotografije Ane i Bastijana sa medenog meseca

Izvor: B92, 21.Jul.2016, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bračna idila: Pogledajte prve fotografije Ane i Bastijana sa medenog meseca

Prelepi Maldivi za novopečene mladence...

Naša teniserka Ana Ivanović i njen suprug, fudbaler Bastijan Švajnštajger trenutno su na medenom mesecu na Maldivima gde su fotografi uspeli da ih uslikaju.

Prelepi ambijent, plaža i sunce su kao stvoreni za bračno putovanje, a sigurni smo da im je ovo opuštanje i više nego dobro došlo nakon velike gužve oko svadbe.

Iako su uslikani sami na plaži, Ana i Bastijan nisu uspeli da se sakriju od objektva fotografa.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sami na plazi Prve fotke Ane i Svajnija sa medenog meseca

Izvor: medio.rs, 21.Jul.2016

Tirkizno more, pusta plaža - idealna scena za zaljubljene golupčiće...Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger trenutno su na Maldivima, gde uživaju u medenom mesecu...Zagrljaji u moru, opušteno leškarenje na plaži, romantični zalasci sunca - izgleda da poznati par tek sad potpuno uživa u svojoj...

Nastavak na medio.rs...

Pogledajte prve fotografije Ane i Bastijana sa medenog mjeseca (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jul.2016, 08:06

Srpska teniserka Ana Ivanović i njen suprug, fudbaler Bastijan Švajnštajger trenutno su na medenom mesecu na Maldivima gdje su fotografi uspjeli da ih uslikaju...Prelijepi ambijent, plaža i sunce su kao stvoreni za bračno putovanje, a sigurni smo da im je ovo opuštanje i više nego dobro došlo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.