Božić će ove godine izgledati potpuno drugačije u kraljevskoj porodici, a sve zbog Kamile

Izvor: B92, 24.Nov.2023, 09:07

Božić će ove godine izgledati potpuno drugačije u kraljevskoj porodici, a sve zbog Kamile

Iako se Čarls oženio Kamilom 2005. godine i ona je od tada zvanično deo porodice, njena deca nikada nisu dobila poziv da Božić provedu sa novom porodicom svoje majke.

Međutim, stvari se sada menjaju i kraljica će ovaj Božić proslaviti sa sinom i ćerkom koji će se pridružiti ostatku kraljevske porodice.

Kako prenosi Dejlimejl, ovogodišnja lista gostiju je radikalno izmenjena i sada uključuje aktuelnu kraljičinu porodicu.

Pored Čarlsovog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << starijeg sina Vilijama i njegove porodice, za istim božićnim stolom konačno će sedeti i Kamilina deca, koja se navodno odlično slažu sa ostatkom kraljevske porodice. Pored toga, Čarlsovi unuci i Kamilini unuci su otprilike istih godina, tako da će i oni moći da se povežu.

Kamilin sin Tom Parker Bouls ima dvoje dece, 16-godišnju Lolu i 13-godišnjeg Fredija, a Laura Lopes ima 15-godišnju ćerku Elizu i 13-godišnje blizance Gasa i Luisa. Međutim, nije poznato da li će Kamilini unuci sedeti za glavnim stolom ili će se pridružiti mladim prinčevima i princezama za „dečjim stolom”.

Kao što je već utvrđeno, porodica radije provodi praznike u Norfolku, a Božić će proslaviti u seoskoj kući u Sandringemu. To je jedna od kraljevskih rezidencija Karla III čije su uređene bašte, parkovi i šume u Nacionalnom registru istorijskih parkova i vrtova.

Kraljevski božićni meni uključuje ćuretinu sa različitim nadjevima i prilozima kao što su pečeni krompir, pire krompir, pastrnjak i prokelj. Uobičajeno je da se posle ručka jede puding za desert.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.