Bizarne navike kralja Čarlsa koje ni Elizabeta nije razumela: Sluga za pranje zuba, meda u kesi...

Izvor: B92, 03.Okt.2022, 11:53

Bizarne navike kralja Čarlsa koje ni Elizabeta nije razumela: Sluga za pranje zuba, meda u kesi...

Kralj Čarls ima neke vrlo specifične navike bez kojih ne može da zamisli svakodnevicu. Tina Braun, autorka knjige „The Palace Papers: Inside the House of Windsor“, objavljene početkom godine, između ostalog otkriva da najstariji sin kraljice Elizabete, kad ode kod prijatelja u goste, obavezno nosi poseban higijenski pribor, kao i specijalni martini.

U Bakingemsku palatu zajedno s njim stigli su i ortopedski krevet, daska za WC šolju i toalet papir. Čudni rituali, koje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bi mnogi nazvali bizarnim, prate ga još od detinjstva.

Čarlsov bivši pomoćnik Majkl Foset rekao je Braunovoj da je na putovanja uvek nosio njegovog omiljenog plišanog medu u plastičnoj kesi kako se igračka ne bi oštetila. Ima i slugu koji mu svakog jutra na četkicu istiska pastu za zube u dužini od tačno dva i po centimetra.

Pol Barel, bivši batler, otkrio je da Čarlsova pidžama mora da se pegla svakog jutra čim se probudi, da se pertle svaki put posle nošenja vade iz cipela i stavljaju pod gvozdenu presu kako bi se poravnale i da temperatura vode u njegovom kupatilu uvek mora da bude ista.

Izvori kažu da Elizabeta nije baš blagonaklono gledala na Čarlsove neobične navike...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.