Bivši ljubavnik Džordža Majkla izbačen na ulicu vređao preminulog pevača

Izvor: B92, 16.Sep.2019, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši ljubavnik Džordža Majkla izbačen na ulicu vređao preminulog pevača

Bivša ljubav Džordža Majkla, Fadi Favaz, donedavno je živeo u hotelu koji je plaćao nešto više od 50 dolara dnevno.

U ovaj hotel se uselio nakon što su ga izbacili iz pevačeve vile, a sada je, kako prenose britanski mediji, postao beskućnik. Favaz je nezaposlen i viđen je kako tumara po centru Londona u zapuštenom stanju, pa mnogi veruju kako spava po parkovima, piše Klix.ba. Pre boravka na ulici, živeo je u hotelu u koji je došao nakon što su ga izbacili iz vile >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << popularnog pevača.

"Džordž je umro pre tri godine, a njegovi advokati još nisu uradili ništa za mene. Poslednjih nekoliko dana sam prespavao napolju umesto u svom domu. Uzeli su mi ključ i već dva meseca nisu ništa javili. Morao sam da izađem i iz svog hotela", napisao je Favaz na svom profilu na Fejsbku dodajući uvrede na račun preminulog pevača. Nakon toga je postavljao još nekoliko statusa na kojima je osuđivao i vređao svog bivšeg ljubavnika. Tih objava na njegovom profilu više nema.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.