Bivši član benda NSYNC i njegov partner postali roditelji: Kako da promenim pelenu?

Izvor: B92, 17.Okt.2021, 18:20

Bivši član benda "NSYNC" i njegov partner postali roditelji: "Kako da promenim pelenu?"

Lens Bas, bivši član popularnog boj-benda "NSYNC", i njegov suprug Mišel Turčin postali su roditelji.

Pevač je radosnu vest podelio na svom Instagram profilu, tako što je objavio izvod iz matične knjige rođenih svojih blizanaca.

"Moji mali zmajevi su stigli. Ne mogu da izrazim koliko ljubavi trenutno osećam. Hvala vam na svim lepim željama. Puno mi znače. E, sad, kako da promenim pelenu?" napisao je i našalio se pevač u opisu fotografije.

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << blizance Vajolet Beti i Aleksandra Džejmsa rodila je surogat-majka.

Bas je i ranije govorio o višegodišnjim pokušajima surogat-majčinstva i vantelesne oplodnje s kojima su se on i njegov suprug borili.

Prošle godine je u intervjuu za časopis "People" ispričao da je njihova surogat-majka pobacila u 8. nedelji trudnoće, te da im je to bio deveti pokušaj.

Nakon što su supružnici pronašli desetu donatorku, rekli su da im je to zadnji pokušaj, pa ako ne uspe, opredeliće se za usvajanje dece.

Međutim, dobili su blizance.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.