Bivša prva dama otkrila kako se osećala u najtežem periodu svog života

Izvor: B92, 09.Nov.2018, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivša prva dama otkrila kako se osećala u najtežem periodu svog života

Bivša prva dama SAD Mišel Obama izjavila je da se osećala "izgubljeno i usamljeno" kada je pre 20 godina imala pobačaj, kao i da je posle išla na vantelesnu oplodnju.

Ona je, u intervjuu za televiziju Ej-Bi-Si, rekla da se osećala neuspešno zato što nije znala koliko su pobačaji uobičajeni jer se o tome ne govori dovoljno.

Navela je i da su ona i Barak Obama morali da se podvrgnu vantelesnoj oplodnji kako bi začeli ćerke Sašu i Mailu.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svojim memoarima, pod naslovom "Becoming", koji bi trebalo da izađu u utorak, Mišel otvoreno govori o svom odrastanju u Čikagu, suočavanju sa rasizmom u javnom životu, kao i o izazovu koji je predstaljalo to što je postala prva crnkinja u istoriji koja je postala prva dama Amerike.

Mišel Obama je, takođe, govorila i o početnim problemima u braku kada je Barak počeo svoju političku karijeru.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.