Bivša devojka slavnog sportiste odlučila da ga tuži, on poručio: Ženski standardi su samo bajke

Izvor: B92, 15.Maj.2023, 17:12

Bivša devojka slavnog sportiste odlučila da ga tuži, on poručio: "Ženski standardi su samo bajke"

Jedan od najboljih MMA boraca u istoriji i prvak UFC-ove srednje divizije Izrael Adesanja ima problema na privatnom planu. Kako pišu australijski i britanski mediji, preti mu sudska tužba kojom njegova bivša devojka Šarlot Paudrel traži polovinu njegovog imetka.

Prvak je odlučio da reaguje putem društvenih mreža.

"Ti se ne brineš o meni ni o mom životu pa se ne brinem ni ja o tebi. Čak te ni ne mrzim, jednostavno me nije briga za tebe. Već neko vreme te ne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << volim i drago mi je da se ovo dogodilo. Ništa ne bih promenio", poručio joj je. Nastavio je: "Trebalo je da me pustiš na miru. Imam puno vremena i novca za advokate. LOL, žene. Njihovi standardi su samo bajke koje imaju nakon noćne more."

Nije poznato zbog čega je pukla veza između Adesanje i Paudrel, ali UFC-ov borac Šon O'Majli rekao je da je prvaku posebno zasmetalo to što je devojka htela polovinu svega što poseduje iako nisu bili u braku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.