Bil Gejts završio u kanalizaciji VIDEO

Izvor: B92, 21.Nov.2023, 19:14

Bil Gejts završio u kanalizaciji VIDEO

Povodom Svetskog dana toaleta, Bil Gejts se spustio u briselsku kanalizaciju da istraži njenu istoriju

Na snimku objavljenom na Instagramu, milijarder je pokazao kako istražuje podzemni lavirint i proučava eksponate Muzeja kanalizacije, piše NDTV.

"Istraživao sam skrivenu istoriju briselskog kanalizacionog sistema i ulogu otpadnih voda u globalnom zdravlju“, napisao je osnivač Majkrosofta.

U ovom muzeju se nalaze eksponati i dokumenti koji dokumentuju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istoriju gradskog kanalizacionog sistema, koji je završio u reci Seni 1800-ih, što je dovelo do epidemije kolere.

Danas se otpadne vode prečišćavaju sofisticiranim sistemom koji se proteže stotinama kilometara.

Podsetimo, milijarder godinama podiže svest o sanitarnim pitanjima, pa je pre osam godina pio prečišćenu vodu od fekalnog mulja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bill Gates objavio neobičan snimak: Proveo dan u kanalizaciji

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Nov.2023

Bil Gejts se povodom Svjetskog dana toaleta spustio u briselsku kanalizaciju kako bi istražio njenu istoriju. Milijarder je u snimci koju je objavio na Instagramu pokazao kako istražuje podzemni lavirint i proučava eksponate Muzeja kanalizacije, piše NDTV.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.