Bijonsin telohranitelj ukrao šou, žene poludele kada su ga videle: Sada Tviter gori zbog njega

Izvor: B92, 10.Avg.2023, 08:30

Bijonsin telohranitelj ukrao šou, žene poludele kada su ga videle: Sada Tviter "gori" zbog njega

I dok svetski mediji pišu o muzičkoj turneji pop dive Bijonse, žene širom sveta, sa druge strane, bruje o čoveku koji joj čuva leđa.

Reč je o Bijonsinom telohranitelju koji je na jednom od njenih nastupa privukao pažnju lepšeg pola. Na društvenim mrežama je postao popularan kada je osvanuo snimak njegove rekacije na izvedbu pesme "Energy".

Ženama, ali ni muškarcima nije trebalo dugo da ga identifikuju, te su se informacije u vezi sa njim odmah proširile. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Popularni telohranitelj je i profesionalni bodi-bilder, a zove se Džejms Plaza.

Džejms na Instagramu redovno objavljuje fotografije izvajanog tela, a s obzirom na to da je za noć dobio četiri puta više pratilaca na Instagramu, Džejms je morao da "zaključa" profil.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.