Bijonse u pripijenom kombinezonu s metalnim dekolteom u koji su svi gledali FOTO

Izvor: B92, 13.Okt.2023, 09:38

Bijonse u pripijenom kombinezonu s metalnim dekolteom u koji su svi gledali FOTO

Ako neko ume da nosi svaki komad garderobe, to je svakako Bijonse, kojoj sve pristaje, a u ovom izdanju je opet uspela da zadivi javnost.

Slavna Bijonse pojavila se na premijeri filma Tejlor Svift u Los Anđelesu kako bi podržala koleginicu na ovom važnom događaju.

Iako je Tejlor bila u bajkovitom izdanju i plenila izgledom u plavoj haljini u kojoj je uz kovrdže izgledala kao princeza, Bijonse je ušetala onako kako samo ona ume – da ostavi sve bez teksta svojom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pojavom.

Za ovu priliku je izabrala pripijeni kombinezon dugih rukava i nogavica i pokazala zavidnu liniju, a metalni detalj na njenim grudima bio je i te kako zanimljiv.

Nema sumnje da je ovaj futuristički kombinezon rađen po pevačicinoj meri, pa je još jednom pokazala zašto je zovu kraljicom pop scene i jednom jedinom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.