Besan i spreman za osvetu, bivši saradnik u strahu: On ne sme da izađe iz zatvora

Izvor: B92, 10.Jun.2020, 13:53

Besan i spreman za osvetu, bivši saradnik u strahu: "On ne sme da izađe iz zatvora"

Zvezda dokumentarca "Tiger King" Rik Kirkhem upozorio je da će Džo Egzotik biti spreman "za osvetu" ako uspe da dobije predsedničko pomilovanje i izađe iz zatvora.

Rik, koji je godinama radio zajedno sa Džoom kao njegov filmski producent, pre nego što je bez nekog jasnog razloga otpušten, rekao je da je protiv zahteva svog bivšeg šefa i prijatelja da prevremeno izađe na slobodu.

Džo, koji služi kaznu zatvora u trajanju od 22 godine zbog unajmljivanja plaćenika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za ubistvo rivalke Kerol Beskin i niza drugih optužbi za okrutnost prema životinjama, sada traži od predsednika Trampa pomilovanje.

"Svako ko bi podržao zahtev da Džo bude pušten iz zatvora nema pojma da je to čovek koji je spreman na osvetu", rekao je Kirkhem.

"On neće izaći iz zatvora kao bolji čovek. Besan je i osvetiće se", boji se njegov bivši saradnik, prenosi britanski "Metro".

Jedan od muževa Džoa Egzotika pokrenuo je kampanju za njegovo puštanje na slobodu nakon uspeha Netfliksovog dokumentarca.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.