Bela Torn stala u odbranu kolege: Nema šanse da je kanibal

Izvor: B92, 16.Jan.2021, 19:01

Bela Torn stala u odbranu kolege: Nema šanse da je kanibal

Glumica Bela Torn stala je u odbranu kolege Armija Hamera koji je suočen s optužbama za bizarne seksualne maštarije i kanibalizam.

Naime, Bela je podelila na svom Instagram storiju njegovu fotografiju uz koju je napisala da nema šanse da je Armi kanibal.

"Iskreno ne mogu ovo da verujem... Ljudi su ludi da lažiraju ovo. Ovaj jadnik i njegova deca... Ostavite njega i njegovu porodicu na miru. Nema šanse da je kanibal", napisala je 23-godišnja glumica.

"Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << milion lažnih skrinšotova kruži internetom", dodala je.

Bivša Armijeva devojka Kortni Vučeković nedavno je otkrila kako joj je glumac, dok su bili u vezi, rekao da bi voleo da je izroštilja i pojede.

Hamer je svoje grube seksualne sklonosti prvi put javno objavio u Plejbojevom intervjuu 2013. godine.

“Sviđa mi se hvatanje za vrat i kosu i sve to. Ali onda se venčate i vaši seksualni apetiti se promene. Mislim, ne možete svoju ženu da vučete za kosu", rekao je tada, ali je kasnije tvrdio da je bio pijan tokom intervjua i da se ničega ne seća.

Hamer je zbog trenutnog skandala pauzirao i snimanje filma sa Dženifer Lopez

"U svetlu opakih i lažnih napada na mene, ne mogu mirne savesti sada da ostavim svoju decu na četiri meseca kako bih snimao film u Dominikanskoj Republici. Lajonsgejt me podržava u ovome i zahvalan sam im na tome", kazao je glumac za Page Six.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bela Torn stala u odbranu poznatog glumca: "Nema šanse da je kanibal"

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021

Glumac suočen sa teškim optužbama...Glumica Bela Torn stala je u obranu kolege Armija Hamera koji je suočen sa optužbama za bizarne se*sualne maštarije i kanibalizam...Naime, Bela je podelila na svom Instagram storiju njegovu fotografiju uz koju je napisala da nema šanse da je Armi kanibal...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.