Bela Torn stala u odbranu kolege: Nema šanse da je kanibal

Glumica Bela Torn stala je u odbranu kolege Armija Hamera koji je suočen s optužbama za bizarne seksualne maštarije i kanibalizam.

Život

Izvor: B92

Subota, 16.01.2021.

18:00

Bela Torn stala u odbranu kolege: Nema šanse da je kanibal
Foto: EPA/EFE/WILL OLIVER

Naime, Bela je podelila na svom Instagram storiju njegovu fotografiju uz koju je napisala da nema šanse da je Armi kanibal.

"Iskreno ne mogu ovo da verujem... Ljudi su ludi da lažiraju ovo. Ovaj jadnik i njegova deca... Ostavite njega i njegovu porodicu na miru. Nema šanse da je kanibal", napisala je 23-godišnja glumica.

"Takođe, milion lažnih skrinšotova kruži internetom", dodala je.

Bivša Armijeva devojka Kortni Vučeković nedavno je otkrila kako joj je glumac, dok su bili u vezi, rekao da bi voleo da je izroštilja i pojede.

Hamer je svoje grube seksualne sklonosti prvi put javno objavio u Plejbojevom intervjuu 2013. godine.

“Sviđa mi se hvatanje za vrat i kosu i sve to. Ali onda se venčate i vaši seksualni apetiti se promene. Mislim, ne možete svoju ženu da vučete za kosu", rekao je tada, ali je kasnije tvrdio da je bio pijan tokom intervjua i da se ničega ne seća.

Hamer je zbog trenutnog skandala pauzirao i snimanje filma sa Dženifer Lopez

"U svetlu opakih i lažnih napada na mene, ne mogu mirne savesti sada da ostavim svoju decu na četiri meseca kako bih snimao film u Dominikanskoj Republici. Lajonsgejt me podržava u ovome i zahvalan sam im na tome", kazao je glumac za Page Six.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: