Atraktivne slike zvezde Čuvara plaže – ima 54 godine, a kao da nije ostarila ni dan FOTO

Izvor: B92, 29.Nov.2022, 08:49

Atraktivne slike zvezde Čuvara plaže – ima 54 godine, a kao da nije ostarila ni dan FOTO

Zvezda serije "Čuvari plaže" Dona Deriko (54), za koju mnogi tvrde da ne stari, podelila je na Instagramu sliku iz spavaće sobe.

Dona pozira u atraktivnom crvenom kompletu kog čine gaćice i grudnjak, a ovo improvizovano slikanje izazvalo je dosta reakcija na mrežama i uglavnom su je hvalili kako izgleda.

Glumica nije krila da je imala estetske zahteve, ali je isticala da redovno vežba i da ne jede meso.

Podsetimo, u "Čuvarima plaže" glumila od 1995. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do 1998. godine, oprobala se i u voditeljskom poslu, a pozirala je za "Plejboj" pre 1995. Bila je u braku s rokerom Nikijem Siksom iz benda Mötley Crüe, od 1996. do 2007. godine, a s njim je dobila ćerku Frenki (19). Iz predhodne veze ima sina Rajana (27)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.