Anđelina Džoli uklonila Pitovo prezime: Opet je zvanično singl

Izvor: B92, 16.Apr.2019, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina Džoli uklonila Pitovo prezime: Opet je zvanično singl

Anđelina Džoli i Bred Pit odlukom suda zvanično su "singl" iako njihov razvod još nije rešen.

Naime, kako piše Dejli mejl, sud je odobrio da nekadašnji supružnici imaju zvaničan "singl" status. Takođe, glumca se više ne preziva Džoli Pit već samo Džoli.

Anđelina i Bred upoznali su se pre pre decenije na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit" kada su i započeli romansu.

Pre samo nekoliko dana The Sun je objavio da Džoli želi ponovo da osvoji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << srce svog supruga.

Portal navodi da je to jedan od razloga zašto lepa glumica toliko odugovlači definitivni razvod braka. Anđelina je, naime, Bredu jasno dala do znanja da želi da se pomiri s njim, navode.

Anđelina Džoli bi želela da ponovo postanu porodica, ali Bred o tome ne želi ni da čuje i jedino mu je bitno njegovo šestoro dece. Par zajedno ima troje biološke dece Šajlo, Noks, i Vivijan i troje usvojene dece Medoksa, Paksa i Zaharu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šuškalo se da Anđelina Džoli želi da se POMIRI sa Bredom Pitom i da odugovlači razvod, a sad je objavljeno da su oboje i zvanično SINGL

Izvor: Blic, 16.Apr.2019

Nekadašnji slavni par Anđelina Džoli i Bred Pit započeli su svoju romansu na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit". Bili su zajedno više od deset godina nakon toga, u braku dve godine i delili su zajedno šestoro dece - troje biološke i troje usvojene.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.