Ana Dabović u drugom stanju

Izvor: B92, 08.Dec.2022, 22:17

Ana Dabović u drugom stanju

Košarkašica Ana Dabović i jen suprug vaterpolista Ilija Mustur će sledeće godine postati roditelji, prema saznanjima iz domaćih medija.

Naime, domaći mediji su došli do informacije da je košarkašica Ana Dabović u drugom stanju i da se veoma raduje prinovi.

"Neizmerno su se obradovali kada su saznali da će uskoro proširiti porodicu. Presrećni su i ushićeni, a Ana se odlično oseća. Nedavno su malo putovali po Evropi, obišli su Španiju i Francusku, a trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su u Monpeljeu, gde on već dugi niz godina niže profesionalne uspehe. Kad god nema treninge i utakmice, Ilija se maksimalno trudi da olakša trudnoću svojoj izabranici i zaista uživaju u ovom periodu", rekao je izvor za domaće medije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čestitamo! TRUDNA Ana Dabović! Evo kako izgleda budući tata…

Izvor: Piplmetar.rs, 09.Dec.2022, 07:06

Košarkašica Ana Dabović i njen spurug Ilija Mustur sledeće godine postaće roditelji, budući da je ona u drugom stanju.. Milica i Ana Dabović (Foto: Ringier/Aleksandar Dimitrijević)...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.