Čestitamo! TRUDNA Ana Dabović! Evo kako izgleda budući tata…

od strane | dec 8, 2022 | Poznati | 0 Komentara


Košarkašica Ana Dabović i njen spurug Ilija Mustur sledeće godine postaće roditelji, budući da je ona u drugom stanju.

Milica i Ana Dabović (Foto: Ringier/Aleksandar Dimitrijević) • Aleksandar Dimitrijević / Ringier

Lepe vesti podelili su samo sa članovima najuže porodice.

– Neizmerno su se obradovali kada su saznali da će uskoro proširiti porodicu. Presrećni su i ushićeni, a Ana se odlično oseća. Nedavno su malo putovali po Evropi, obišli su Španiju i Francusku, a trenutno su u Monpeljeu, gde on već dugi niz godina niže profesionalne uspehe. Kad god nema treninge i utakmice, Ilija se maksimalno trudi da olakša trudnoću svojoj izabranici i zaista uživaju u ovom periodu – kaže dobro obavešteni izvor.

Ana Dabović (Foto: Ringier/Oliver Bunić)
Ana Dabović (Foto: Ringier/Oliver Bunić)

Pripadnici sedme sile pozvali su košarkašicu i uputili joj čestitke i najlepše želje. Ana se ljubazno zahvalila i rekla da još uvek ne bi ništa komentarisala, što je i razumljivo budući da je u pitanju rana trudnoća.

Košarkašica i vaterpolista su u junu ove godine izgovorili „da“ na svadbenoj ceremoniji u Herceg Novom. Kumovi, najbliži prijatelji i porodica veselili su se danima u gradu iz kojeg su i Ana i Ilija i za koji su jako vezani.

Ilija Mustur i Ana Dabović (Foto: Instagram/musturix)
Ilija Mustur i Ana Dabović (Foto: Instagram/musturix)

Košarkašica je više puta u prošlosti isticala da jedva čeka da bude majka i sada će im se ta želja i ostvariti, a kako je, sa druge strane, izgledalo njihovo venčanje od 20.000 evra, ukoliko ste propustili, pogledajte OVDE.

(Kurir)

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs