Amelija očarala modni svet i potvrdila da je najlepša članica kraljevske porodice

Izvor: B92, 02.Okt.2018, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amelija očarala modni svet i potvrdila da je najlepša članica kraljevske porodice

Dvadestrogodišnja Ledi Amelija Vindzor izabrana je za novo lice brend Ilamasquea, a njen izgled na promo fotografija dokazao je da poseduje neverovatnu moć transformacije.

Amelijini plavi uvojci i savršen ten pomogliu su joj da nezvanično dobije titulu najlepše članice kraljevske porodice, navodi magazin Tatlet.

Ipak, ovog puta Amelija je predstavila totalno drugačiji izgled u novoj reklamnoj kampanji za kozmetički brend Illamasqua.

Lepotica, koja se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i ranije našla u ulozi modela za razne modne kampanje, ovog puta je svoju dugu plavu kosu sakrila iza perike sa šiškama, dok je ulice ulepšala svetlim karminom i narandžastom senkom pažljivo apliciranom oko očiju.

Inače, Amelija je do sada postigla najveći uspeh u karijeri modela predstavljajući italijanski diazjnerski dvojac Dolče i Gabanu, a uplela je svoje prste i u dizajn, osmišljavajući kolekciju za britansku modnu marku Penelope Chilvers.

Modni angažmani i uzbudljiv način života pomogli su joj da postane jedna od zvezda Instagrama, te je trenutno na ovoj mreži prati više od 74.000 ljudi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.