Amadeus bendu stižu bezosećajne ponude: Pustite nas da ožalimo brata kako dolikuje

Izvor: B92, 30.Nov.2020, 19:31

Amadeus bendu stižu bezosećajne ponude: "Pustite nas da ožalimo brata kako dolikuje"

Bubnjar "Amadeus benda" Bojan Zlatanović Tokan preminuo je od posledica koronavirusa u utorak, a vest o njegovoj smrti potresla je ceo region.

Ono što mnogi, a posebno njegove kolege iz benda, nisu očekivali nakon ovog tragičnog događaja je da će mnogi iskoristiti priliku da pošalju svoje ponude da sviraju u bendu.

Gitarista ovog muzičkog sastava Milan Kordulup oglasio se na svom profilu na Fejsbuku.

"Dragi bubnjari, kolege, prijatelji i rodbino talentovanih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bubnjara, molim vas da se ne nudite za Tokanovo mesto, pustite nas da ožalimo Brata kako dolikuje!", započeo je Milan.

"Taj neko bi trebalo prvenstveno da zna da se mesto u "Amadeusu" ne dobija po preporučivanju samog sebe u ovako teškom trenutku, naprotiv, to samo govori koliko su bezosećajni i nekvalitetni ljudi, a takvima nikada neće biti mesto u bendu ", zaključio je on u svom statusu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.