Ako od Fejbuka danas dobijete OVU poruku, evo šta to znači!

Izvor: BKTV News, 09.Apr.2018, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako od Fejbuka danas dobijete OVU poruku, evo šta to znači!

Da li ima razloga za brigu?

Ako ste među 87 miliona Fejsbuk korisnika, koji su bili "žrtve" afere kompanije "Kembridž Analitika", dobićete, počev od danas, detaljnu poruku na svom News feed-u.

Kompanija Fejsbuk, pokušavajući da "opere" posledice i mrlju koja ostaje iza ovog nezakonitog prikupljanja podataka, saopštila je da će korisnicima, koji su oštećeni, poslati poruku koja že ih voditi do linka na kojem mogu da provere koje aplikacije koriste i koje informacije >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << su podelili posredstvom tih aplikacija.

Korisni će dobiti mogućnost da aplikacije obrišu ili zatvore pristup.

Kada je informacija o aferi procurela u javnost, osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg objavio je da je sve bila velika greška.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.