5 načina da izbjegnete monotoni crno - bijeli stil tokom zime (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Nov.2015, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

5 načina da izbjegnete monotoni crno - bijeli stil tokom zime (FOTO)

Shvatile smo - kada nam zazvoni ujutru alarm, a napolju je i dalje mrak, najlakše nam je da samo navučemo crnu tuniku, čizme i helanke. Prelako nam je.

Ali nošenje boja može da nam uljepša dan i da nas učini veselijim. Ili u najmanju ruku podnošljivijim.

Predstavljamo vam pet načina na koje možete unijeti malo boje u svoj orman i tokom predstojeće zime.

1. Umjesto crnog izaberite plavo: Vjerovatno već sad imate pregršt stvari u indigo plavoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << boji. Što ne iskoristiti to? Međutim, postoji jedna “caka”. Nemojte se cijele obući u jednu boju i opet izazvati monoton efekat, kao što bi bilo sa crnom bojom; kombinujte različite nijanse. Ako je sve plavo, neka bude, ali u različitim tonovima. Teksas pantalone, kraljevsko plavi džemper, svijetlo plava suknja... Poigrajte se sa nijansama i izbjegnite “ravan” izgled.

2. Miješajte i kombinujte dezene: Da, vjerovale ili ne, ali možete da birate dezene koje hoćete i da ih sve pomiješate jer je ove zime sve dozvoljeno! Jednostavno izaberite slične dezene koji imaju makar jednu boju koja ih povezuje između gornjeg i donjeg dijela i posao je gotov. Šik i moderan stil jednim udarcem.

3. Uložite novac u prilagodljive kožne pantalone: Kožne pantalone su jedan od komada odjeće za koje nikada nismo sigurne da li da nosimo ili ne. A ako ih ipak kupimo, kada dođemo kući, shvatimo da nemamo sa čim da ih uparimo i jednostavno ih ćušnemo negdje u kraj ormana, a same sebe proglasimo ludim. Ovoga puta birajte kapri kožne pantalone sa širim nogavicama koje će stvoriti savršenu podlogu za slojeve teksture, kao što je široki krop džemper i dugački kaput.

4. Unaprijedite vašu trenerku: Jej - napokon možete nositi opuštenu nedjeljnu odjeću i u javnosti! Izaberite opuštene pantalone - trenerku  zajedno sa prevelikim prslukom, a na sve to dodajte aksesoare koji će taman dati i malo ozbiljniju notu, kao što su slatka mala torba i čizme na štiklu. Možda vam zvuči suviše kontradiktorno, ali je sve moguće. Probajte!

5. Neka leopard dezen postane neutralan: Jednostavno preokrenite - tamo gdje biste nosili crnu boju kao neutralni sloj, obucite komad sa leopard dezenom. Zanimljivo je i šik. Leopard dezen se odlično slaže uz pruge, jednobojnu odjeću, ali i majice sa natpisima. Eksperimentišite i vidjećete šta vam najbolje stoji.

(NN/ženskimagazin.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.