250 dolara za novogodišnju čaroliju - Lego kompanija napravila dizajn kuće iz kultnog filma

Izvor: B92, 24.Okt.2021, 14:58

250 dolara za novogodišnju čaroliju - Lego kompanija napravila dizajn kuće iz kultnog filma

Lego kompanija je povodom predstojećih praznika dizajnirala porodičnu kuću Mekalistera iz omiljenog novogodišnjeg filma "Sam u kući".

U najnovijem Legovom setu, detaljno su prikazane i zamke, uz pomoć kojih je Kevin pokušao da izbaci lopove iz kuće, prenose mediji.

"Baš kao svako dete iz 90-ih, odrastao sam gledajući film "Sam u kući" i to zauzima posebno mesto u mom srcu", rekao je dizajner Aleks Storozhuk.

"Ne mogu da zamislim novogodišnje praznike >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bez toga. Ovaj film je vrlo nostalgičan i svaki put se jave ona topla sećanja iz detinjstva", dodao je.

Dizajnerka kompanije "Lego" Antika Bracanov rekla je da su hteli da budu dosledni samoj tematici filma, kako bi ljudi, ali i budući kupci osetili čari omiljenog filma.

Ovaj set, koji sadrži 3.955 komada, biće dostupan široj javnosti od 1. novembra, a cena mu je 250 dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.