Izvor: Domino Magazin, 02.Avg.2021, 12:58

20 najboljih komada sa drugog kruga Fashion Company sniženja

Uz nove, jesenje modele koji neprestano stižu na police prodavnica Fashion Company, danas je počeo i novi krug sezonskog sniženja, koji donosi najbolje odevne komade i aksesoare iz letnje kolekcije na popustu do čak –60%. Od nezaobilaznih basic modela koji će upotpuniti vašu letnju garderobu, do večnog denima, otkrivamo vam u nastavku odlične modne ulove […] The post 20 najboljih komada sa drugog kruga Fashion Company sniženja appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

20 najboljih komada sa drugog kruga Fashion Company sniženja

Izvor: DANuBeogradu.rs, 02.Avg.2021

Uz nove, jesenje modele koji neprestano stižu na police prodavnica Fashion Company, danas je počeo i novi krug sezonskog sniženja. Sniženja se odnose na najbolje odevne komade i aksesoare iz letnje kolekcije na popustu do čak -60%. Od nezaobilaznih basic modela koji će upotpuniti vašu letnju garderobu,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.