Zvezda Harija Potera postao otac pre više od dva meseca, a tek je sad otkrio pol bebe

Izvor: B92, 05.Jul.2023, 15:42

Zvezda "Harija Potera" postao otac pre više od dva meseca, a tek je sad otkrio pol bebe

Danijel Redklif, poznat po ulozi Harija Potera iz istoimene franšize filmova, pre više od dva meseca postao je otac. Sada je za strane medije otkrio pol deteta, ali i kako se snalazi u ovoj životnoj ulozi.

Iako svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, Danijel je otkrio da su njegova dugogodišnja partnerka Erin i on dobili dečaka. Glumac se, kao i svaki novopečeni otac, privikava na promene, a one su "lude i neverovatne".

"Uvek je bio plan da napravim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pauzu u poslu, što je nešto što ne može svako sebi da priušti, tako da sam sad u mogućnosti da budem stalno sa njim, što je predivno", rekao je.

Na pitanje novinara da li će uloga oca uticati na njegov izbor uloga, Danije l Redklif je kratko prokomentarisao da će to sigurno biti slučaj.

"Siguran sam da hoće. Još uvek nije uticalo ni na šta, ali ja volim da provodim vreme sa njim. I mislim da će mi jako nedostajati kada se vratim na posao kasnije ove godine", kaže on ,te dodaje:

"Tako da ću sigurno biti izbirljiv. Dobro, možda ne izbirljiv, jer sam takav uvek bio, ali mislim da ću raditi manje narednih godina. Ne planiram da prestanem da se bavim glumom, jer mislim da mi to ništa dobro ne bi donelo".

Podsetimo, Danijel Redklif i njegova pet godina starija devojka Erin Darke dobili su bebu pre više od dva meseca, a par se tada nije oglašavao povod rođenja deteta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.